skip to Main Content
info@hierontakoulut.fi | Asiakkaankatu 3 B, 00930 Helsinki

                                                                                                                                                                                                    

Opiskelijahieronnat suoritetaan ohjattuina ja Itä-Helsingin Hierojakoulun tiloissa. Sijaitsemme aivan Itiksen vieressä, loistavien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa: Asiakkaankatu 3 B, 00930 Helsinki.

Kun saavut opiskelijahierontaan ilmoittaudu vastaanotossamme kolmannessa kerroksessa. Osa asiakkaista ohjataan tämän jälkeen toisen kerroksen hoitotiloihimme.

Maksu opiskelijahieronnasta suoritataan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina opiskelijahierontaan käy käteinen, yleisimmät maksukortit, mobillimaksaminen tai lahjakortti. Ammatinharjoittajille käy maksutapoina käteisen ja maksukorttien/mobiilimaksamisen lisäksi myös Epassi, Smartum tai Edenred. Katso alta ammatinharjoittajien yhteystietojen kohdalta tarkemmin.

Ensimmäisellä hoitokerralla täytät asiakaskortin, eli saavu paikalle hieman aiemmin. Myös asiakkaat, jotka ovat olleet opiskelijahieronnassa vuonna 2021 tai aiemmin täyttävät hoitokortin uudelleen

Huom! Hieronta-aikoja myös viikonloppuisin: lauantaisin sekä sunnuntaisin klo. 12-16.

Varauksia opiskelijahierontaan otetaan vastaan myös puhelimitse: +358 40 1406841

Huomioithan, että lahjakortit ovat voimassa VAIN opiskelijahierontoihin. Niitä et voi käyttää ammatinharjoittajien palveluihin. Heidän lahjakorteista ole suoraan ammatinharjoittajaan yhteydessä. Heidän yhteystiedot löydät alta.

Huom. peruutusehdot! Hierontojen peruutukset ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme aina pääse vastaamaan puhelimeen, ja voit peruuttaa hieronta-ajan myös tekstiviestillä.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista, sekä peruuttamattomista ajoista meillä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta + 5€ laskutuslisä.

Ammatinharjoittajat palvelevat sinua Hieronta Iistissä, joka sijaitsee samassa osoitteessa 2. kerroksessa. Ajanvaraukset nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse suoraan ammatinharjoittajalta.

Ammatinharjoittajien yhteystiedot ja maksutavat käteisen/kortin/mobiilimaksun lisäksi:

Tiia 040 514 0849 (Epassi, Smartum)
Rosa 0451624463 (Epassi, Edenred)
Joni 050 551 5747 (Epassi, Smartum, Edenred)
Krisse 045 184 5929 (Epassi, Smartum)
Tuan 044 336 9626 (Epassi, Smartum, Edenred)

Palveluhinnaston näet tästä >>

Back To Top