Varaa hoitoaika edulliseen opiskelijahierontaan. Tarjolla aikoja myös ammatinharjoittajille.

Opiskelijahieronnat suoritetaan ohjattuina ja Itä-Helsingin Hierojakoulun tiloissa. Sijaitsemme aivan Itiksen vieressä, loistavien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa: Asiakkaankatu 3 B, 00930 Helsinki.

Kun saavut opiskelijahierontaan ilmoittaudu vastaanotossamme kolmannessa kerroksessa. Osa asiakkaista ohjataan tämän jälkeen toisen kerroksen hoitotiloihimme.

Ensimmäisellä hoitokerralla täytät asiakaskortin, eli saavu paikalle hieman aiemmin. Myös asiakkaat, jotka ovat olleet opiskelijahieronnassa vuonna 2019 tai aiemmin täyttävät hoitokortin uudelleen

Huom! Hieronta-aikoja myös viikonloppuisin: lauantaisin sekä sunnuntaisin klo. 12-16.

Varauksia otetaan vastaan myös puhelimitse: +358 40 1406841

Ammatinharjoittajat palvelevat sinua Hieronta Iistissä, joka sijaitsee samassa osoitteessa 2. kerroksessa.

Ammatinharjoittajien puhelinnumerot: Mika 050 047 6251, Tiia 040 514 0849

Huomioithan, että lahjakortit ovat voimassa VAIN opiskelijahierontoihin. Niitä et voi käyttää ammatinharjoittajien palveluihin. Heidän lahjakorteista ole suoraan ammatinharjoittajaan yhteydessä.

Huom. peruutusehdot! Hierontojen peruutukset ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme aina pääse vastaamaan puhelimeen, ja voit peruuttaa hieronta-ajan myös tekstiviestillä.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista, sekä peruuttamattomista ajoista meillä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta + 5€ laskutuslisä.

Palveluhinnaston näet tästä >>