Varaa hoitoaika edulliseen opiskelijahierontaan.

Opiskelijahieronnat suoritetaan ohjattuina ja Itä-Helsingin Hierojakoulun tiloissa. Sijaitsemme aivan Itiksen vieressä, osoitteessa: Asiakkaankatu 3 B, 00930 Helsinki

Opiskelijahieronnat alkaen 18€/30min.
Huom! Hieronta-aikoja myös viikonloppuisin: lauantaisin sekä sunnuntaisin klo. 12-16.
Sijaitsemme aivan Itiksen vieressä, loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Varauksia otetaan vastaan myös puhelimitse: +358 40 1406841

Huom! Hierontojen peruutukset ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta. Emme aina pääse vastaamaan puhelimeen, ja voit peruuttaa hieronta-ajan myös tekstiviestillä.

Koronavirustiedote 13.3.2020

Hierontaan ei voi tulla kipeänä ja erityisesti nyt haluamme muistuttaa, että jos olet sairaana, sinulla on flunssan tai muita lievempiäkin oireita, niin sinun oman ja myös koulumme väen hyvinvoinnin kannalta on hyvä siirtää aikaa myöhäisempään ajankohtaan. Sama koskee myös asiakkaitamme, joilla on jokin perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa tai yleiskunto on heikko.

Mikäli sinä tai läheisesi olette vierailleet koronaviruksen epidemia-alueella, odotathan 14vrk ennen hoitoon tulemista.

Myöskään opiskelijamme eivät tee hierontoja sairaana. Käsihygienian merkityksestä on puhuttu heti koulutuksen alussa, mutta tällä hetkellä se on erityisen korostettua niin täällä koululla kuin muussakin arjessa meillä kaikilla.

Jos sinulla on tarve perua jo aiemmin varattu aikasi, niin voit tehdä sen puhelimitse tai tekstiviestillä (p. 040 1406841). Voit myös laittaa asiasta sähköpostia (info@hierontakoulut.fi) tai tehdä peruutuksen varausvahvistuksen kautta.

Seuraamme täällä Itä-Helsingin hierojakoululla viranomaistiedotusta ja toimimme heidän ohjeistusten mukaan.

Oikein hyvää kevättä kaikille ja tervetuloa osaaviin käsiin.