skip to Main Content
info@hierontakoulut.fi | Asiakkaankatu 3 B, 00930 Helsinki

Korona ei ole estänyt IHHKn koulutuksen järjestämistä ja olemme saaneet kaikki ryhmät toteutettua suunnitellusti. Varaudumme tulevaan koronatilanteeseen ja mukautamme tarvittaessa toimintaamme siten, että pystymme takaamaan opiskelumahdollisuudet myös jatkossa.

Meillä tämä on mahdollista lähiopetuksena pienryhmissä, etäopetuksena ja laajan verkko-oppimisympäristömme avulla. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, mutta korona-ajan järjestelyt tai muut asiat mietityttävät, ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tavoistamme toimia.

Arkikurssi

  • Hieronnan ammattitutkintoon valmistava vuoden mittainen koulutus.
  • Opintoihin sisältyy laaja urheiluhieronnan kokonaisuus.
  • Päätoiminen opiskelu. Lähiopetus arkisin.
  • Monipuolinen verkko-oppimisympäristö.

Kurssimaksu: 1600€

Ennen kurssin alkua maksetaan varausmaksu 400€. Varausmaksun ensimmäinen osa 200€ maksetaan koulutuspaikan vastaanottaessa. Sillä  lunastat kurssipaikan itsellesi. Varausmaksun toinen osa 200€ maksetaan viimeistään 1.9.2022.
Tämän jälkeen voit halutessasi maksaa kurssimaksun loppuosan (1200€) kahdessatoista erässä 100€/kk.

Tutustu arkikurssiin

Viikonloppukurssi

  • Hieronnan ammattitutkintoon valmistava vuoden mittainen koulutus.
  • Monimuoto-opiskelu. Lähiopetus joka toinen viikonloppu.
  • Monipuolinen verkko-oppimisympäristö.

Kurssimaksu: NYT 1600 €

Ennen kurssin alkua maksetaan varausmaksu 400€. Varausmaksun ensimmäinen osa 200€ maksetaan koulutuspaikan vastaanottaessa. Sillä  lunastat kurssipaikan itsellesi. Varausmaksun toinen osa 200€ maksetaan viimeistään 2.9.2022.
Tämän jälkeen voit halutessasi maksaa kurssimaksun loppuosan (1200€) kahdessatoista erässä 100€/kk.

Tutustu viikonloppukurssiin

Syksyllä 2022 alkaa kurssit päätoimisena tai monimuoto-opiskeluna.

Tutustu 2022 alkavien kurssien aikatauluihin tästä
Hae syksyllä 2022 alkavaan koulutukseen.

Itä-Helsingin Hierojakoulun runsas ohjattu käytännön työssäoppiminen tapahtuu koulun hoitotiloissa. Asiakashoidoissa lähiopetuksessa läpikäydyt asiat siirtyvät käytäntöön ja saat hyvät valmiudet asiakastyön aloittamiseen omassa ympäristössäsi valmistumisen jälkeen.

Kutsumme koulutukseen hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelussa sinä pääset tutustumaan koulumme tapaan toimia, sekä koulutuksen sisältöön tarkemmin ja me pääsemme tutustumaan sinuun. Päätös opiskelupaikasta tehdään haastattelun jälkeen. Vasta kouluumme hyväksymisen jälkeen sinä teet päätöksen otatko opiskelupaikan vastaan.  Varaa siis aikasi haastatteluun hae kouluun linkin kautta!

Back To Top