Hierojakoulutus monimuoto-opiskeluna

Monimuoto-opiskelijana voit suorittaa hierojan ammattitutkinnon työn ohella joustavasti viikonloppuryhmässä.

Monimuoto-opiskelijana koulutus tapahtuu perjantai iltaisin ja viikonloppuisin, joten voit opiskella hierojaksi samalla kun työskentelet. Lähiopetus toteutetaan joka toinen viikko perjantaisin klo. 16.00-20.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 8.00-16.00. Muu aika suoritetaan etäopiskeluna omatoimisesti.

Opinnot kestävät noin yhden lukuvuoden.

Aikatauluihin voi tulla yksittäisiä muutoksia johtuen ulkopuolisten luennoitsijoiden aikatauluista.

Seuraavien koulutusten aikataulut:

Tammikuun 2021 monimuotoryhmä aloittaa opinnot perjantaina 15.1.2021.

Lue tarkemmat tiedot 8.1.2021 aloittavasta kurssista »

Hae tammikuussa 2021 alkavaan koulutukseen tästä »

Edellytykset opiskeluun:

• 18 vuoden ikä ja hyvä opiskelumotivaatio
  • Suomen kielen taito, opiskelu tapahtuu suomeksi

Haastattelemme jokaisen hakijan erikseen ja päätös kouluun hyväksymisestä tehdään vasta haastattelun jälkeen.

Monimuotokurssin hinta 2800€, jonka voit maksaa myös 12 erässä 190€/kk

Itä-Helsingin hierojakoulussa voit suorittaa hierojan ammattitutkinnon myös täysipäiväisenä opiskelijana.

Lue lisää täysipäiväisestä hierojaopiskelusta »