Hierojakoulutus monimuoto-opiskelijana viikonloppukurssilla

Seuraava alkava kurssi

Viikonloppukurssin opiskelijoiden ryhmä aloittaa perjantaina 3.9.2021 (Viimeinen lähiopetusjakso 20.-22.8.2022)

Hae koulutukseen täältä »

Kutsumme koulutukseen hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelussa sinä pääset tutustumaan koulumme tapaan toimia, sekä koulutuksen sisältöön tarkemmin. Me puolestamme pääsemme perehtymään sinun opiskeluvalmiuksiisi ja -odotuksiin, sekä -suunnitelmiin tarkemmin. Päätös opiskelupaikasta tehdään haastattelun jälkeen. Vasta kouluumme hyväksymisen jälkeen sinä teet päätöksen otatko opiskelupaikan vastaan.

Kurssimaksu

• 2800 €
  • Päätettyäsi, otatko kurssipaikan vastaan, vahvistat kurssipaikan itsellesi varausmaksulla (520 €).
  • Varausmaksun suorittamisen jälkeen voit maksaa halutessasi kurssimaksun loppuosan 12 erässä 190 €/kk.

KURSSIMAKSU SISÄLTÄÄ

• Hieronnan ammattitutkintoon valmistavan vuoden mittaisen koulutuksen.
  • Koulutusmateriaalin ja moodle verkko-oppimisympäristön.
  • Koulun t-paidan 2kpl.
  • EA1 tasoisen koulutuksen.
  • Hieronnan ammattitutkinnon näyttötutkintotilaisuuden.

Koulutus

Viikonloppukurssilla suoritettava hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää yhden vuoden. Opetuskielenä on suomi. Näyttötutkintotilaisuudet järjestetään koulumme tiloissa opiskeluvuoden aikana. Näyttötutkinnon osat hyväksytysti suoritettuasi saat hieronnan ammattitutkintotodistuksen. Näyttötutkintotilaisuuksista ja tutkintodistuksista vastaa SAMiEDU.

Itä-Helsingin Hierojakoulun ohjattu käytännön työssäoppiminen tapahtuu koulun hoitotiloissa. Asiakastyössä lähiopetuksessa läpikäydyt asiat siirtyvät käytäntöön ja saat hyvät valmiudet asiakastyön aloittamiseen omassa ympäristössäsi valmistumisen jälkeen. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on myös mahdollisuus työllistää itsensä koulun yhteydessä toimivalla vastaanotolla, itsenäisinä ammatinharjoittajina.

Opetuksen ja itsenäisen opiskelun tukena sinulla on käytössä verkko-oppimisympäristö, jossa koulutusmateriaali löytyy digitaalisessa muodossa.

Tutustu tarkemmin Itä-Helsingin hierojakoulun opintokokonaisuuksiin ja opetuksen sisältöön.

Koulutuksen aikataulu

Monimuoto-opiskelijana koulutus tapahtuu perjantai iltaisin ja viikonloppuisin, joten voit opiskella hierojaksi samalla kun työskentelet. Lähiopetus toteutetaan joka toinen viikko perjantaisin klo. 16.00-20.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 8.00-16.00. Käytännön harjoittelu, eli asiakastyö on sisällytetty lähiopetusviikonloppuihin.

Muu aika suoritetaan opiskelua itsenäisesti verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen.

Aikatauluihin voi tulla yksittäisiä muutoksia johtuen ulkopuolisten luennoitsijoiden aikatauluista.

Oikeus opintotukeen

Kela on myöntänyt Itä-Helsingin Hierojakoululle opintotukioikeuden hieronnan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen. Tähän koulutukseen osallistuvat opiskelijat ovat oikeutettuja opintotukeen, mikäli opintotuen myöntämisedellytykset kunkin opiskelijan kohdalla muutoin täyttyvät. Lisätietoja opintotuen myöntämisestä voit lukea Kelan sivuilta.

Näyttötutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä. Lue lisää työllisyysrahaston sivuilta.

Edellytykset opiskeluun

• 18 -vuoden ikä ja suoritettu peruskoulu
  • Suomen kielen taito
  • Kiinnostus sosiaali- ja terveysalaa kohtaan ja hyvä motivaatio opiskeluun
  • Hyvä fyysinen ja henkinen terveydentila

Kun haet koulutukseen, sinun on hyvä arvioida omaa terveydentilaasi.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla (1) sellaiset psyykkiset tai fyysiset sairaudet ja vammat, jotka estävät käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten ajankohtainen hoitamaton psykoosi tai vakava toimintakykyä laskeva masennus tai (2) tuki- ja liikuntaelimistön sairaus sekä (3) ihosairaudet esim. krooninen ihottuma tai (4) päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus. (SORA-lainsäädäntö, Hieronnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon terveydentilaan liittyvät vaatimukset.)

Hae koulutukseen täältä »